Payas Mağlup, Kırıkhan Galip!

0
46

payas belediyespor43. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, gittiği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanında eli boş döndü. Karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde gördüğü iki gole teslim olan Payas Belediyespor 1975, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

36’da kaleciden seken topu iyi takip eden Gökhan, kalecinin bu hatasını affetmedi ve topu ağlara gönderdi: 1-0. İlk yarısının son saniyelerinde ev sahibinin kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Fatih, farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklenen temsilcimiz, 47’de Serdar ile golü buldu. Bu gol ile umutlanan Payas Belediyespor, rakip kaleye yüklense de aradığı ikinci golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor ise gittiği Van deplasmanından 3 puan ile döndü. İstikrarlı gidişini sürdüren Kırıkhanspor, 2-0’lık galibiyetinin ardından ligde 9. sıraya yükseldi. Temsilcimizin gollerini 12. dakikada İlhan, 90. dakikada Muhammed Ertürk attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here