Şeker’den Hatayspor’a Çelme!

0
61

hatayspor3Stat: Antakya Atatürk

Hakemler: Mesut Çarık**, Fatih Gündoğdu**, Mehmet Kağan Bingül**

Hatayspor: Ömer**, Erhan**, Barış Yardımcı*, Murat Türkan*, Serkan*, Mehmet Ayaz* (73. Dak. Enis Gül*) , Ömer Bozan* (57. Dak. Volkan Serim*), Soner*, Halil Karataş*, Onur*, Taylan* (46. Dak. Gökhan Ünver*)

Konya Anadolu Selçukluspor: Mehmet Zeki*,  Fikret**, Abdullah**, Volkan*, Muhammet* (55. Dak. İbrahim Alan*), Can Demir*, Vedat**, Serhat**, Aydın* (82. Dak. Ahmet Önay*), Ramazan* (66. Dak. Gökay Işıtan*), Emrah Çetin*

Sarı Kartlar: Soner (Hatayspor), Vedat (Konya Anadolu Selçukluspor)

Goller: 23. Dak. Ömer Bozan (Hatayspor), 68. Dak. İbrahim (Konya Anadolu Selçukluspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan lider Hatayspor, sahasında Konya Anadolu Selçukluspor’la berabere kalınca liderliği yine Giresunspor’a kaptırdı. Karşılaşmanın ilk yarısında öne geçmesine karşın, skoru ikinci yarıda koruyamaya Bordo-Beyazlılar sahadan 1-1 berabere ayrıldı ve 1 puanla yetindi.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başlayan temsilcimiz Hatayspor, karşılaşmanın 23. dakikasında Ömer Bozan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra farkı arttırmak adına rakip kaleye yüklense de bunda başarılı olmayınca ilk yarı 1-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da takım olarak rakip kaleye yüklenen Hatayspor, gol yollarında bir türlü başarılı olamadı. Karşılaşmanın 68. dakikasında ender gelişen Konya Anadolu Selçukluspor atağında İbrahim takımını gole ulaştırdı ve skoru 1-1’e taşıdı. Elde edilen beraberliğin ardından konuk ekip, skoru korumak adına alan savunması yaparak, ev sahibine kalesini kapadı. 82. dakikada 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan konuk ekipte Kaleci Zeki’nin sakatlanmasının ardından kaleye defans oyuncusu Can Demir girdi. Bu şansı da iyi değerlendiremeyen Hatayspor, sahadan 1 puan ile ayrıldı ve liderliği bir kez daha Giresunspor’a kaptırdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here