Payas Bld.spor, Orduspor’la Hazırlık Maçı Yapacak!

0
96

payas bldspor1Bolu Abant’ta kamp çalışmalarını sürdüren 3. Lig temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975, bugün Abant’taki, ilk hazırlık maçında Orduspor karşısına 1xbet çıkıyor. Bu hazırlık maçında skorun hiçbir öneminin olmadığını dile getiren Teknik Direktör Ender Tıraş, görmek istediği ve denemek için kampa getirilen futbolcuları izlemek adına bu futbolculardan kurulu takım ile sahaya çıkacaklarını belirtti.

Süper Lig takımı gibi bir çalışma temposu içerisinde çalıştıklarını söyleyen Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Tıraş, kamp çalışmasının bugüne kadar iyi sürdüğünü ve futbolcuların birbirleri ile kaynaşması açısından da olumlu geçtiğini belirtti. Tıraş; “Burada çok güzel bir ortam var. Kamp yaptığımız yerde bizden başka kulüp yok. Doğa harikası ve sağlıklı bir ortamda antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Dayanıklılık üzerine yaptığımız çalışmalarımızdan futbolcularımız yoruluyorlar ama ligde bunun faydasını çok görecekler. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Mevcut kadro ile ligde ilk beşi zorlayacak bir ekip oluşturuyoruz” dedi.

Pazar günü sonlandıracakları 1. etap kampında bugün ilk hazırlık maçına çıkacaklarını da vurgulayan Tıraş; “Bugün Orduspor ile kamp dönemindeki ilk hazırlık maçımızı yapacağız. Bu karşılaşmada skor benim için önemli olmayacaktır. Amacım takımda görmek istediğim ve deneme için gelen futbolcuları sahada görmektir. Bu karşılaşma futbolcularım açısında aslında çok önemlidir. Takımdaki 26 kişilik kadroyu belirlememde büyük rol oynayacaktır” diye konuştu. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here