İlter Gülçınar’ın Milli Takım Gururu

0
223

tekvandoÜlkemizi, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenecek olan ‘Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda temsil edecek olan sporcu seçmeleri Cumartesi günü Ankara’da yapılıyor. Seçmelere bahisno katılmadan Milli Takım kadrosuna gidecek olan sporcular arasında Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulundan İlter Gülçınar’da bulunuyor.

Öz Şampiyonlar Spor Okulu Antrenörü ve aynı zamanda Yıldız Milli Takım Antrenörü olan Mehmet Korhan, ülkemizi Yıldızlar Avrupa Tekvando şampiyonasında temsil edecek başarılı sporcuları belirlemek adına milli takıma seçmeler yapılacağını belirtti.

Korhan; “Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan seçmelerde erkeklerde 45 ve 53 kilolardaki bayanlarda da 51 ile 59 kilolardaki sporcular arasında seçmeler yapılırken, diğer kilolardaki sporcular da başarılı olduklarından direk gidecekler. Direk gidecekler arasındaki +65 kg erkeklerde İlter Gülçınar okulumuz sporcusudur. Bu bizim için gurur vericidir. Başarılı olan sporcumuz İlter Gülçınar’ın iki Türkiye birinciliği bulunuyor. Sporcumuzun hedefinde Avrupa arenasında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, kürsüye çıkmaktır” dedi.

Bükreş’te yapılacak Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonasına, Teknik Kurulda takımın başında gideceğini de söyleyen Korhan, takıma seçilecek olan sporcuların göğsümüzü kabartarak dereceler elde ederek döneceğine inandığını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here