Payas Belediyespor 1975’ten Gollü Galibiyet

0
65

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Hatay temsilcisi Payas  Belediyespor 1975, Elazığ İl Özel İdare Sahasında yapılan  müsabakada Yurtbaşı Belediyespor’u her iki yarıda atılan gollerle  6-0 mağlup etti.

Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmada Payas Belediyespor 1975’e deplasmanda üç  puan  kazandıran  golleri 3. dakikada Yakup, 25. dakikada  Ali Kurt, 57, 85 ve 90+2. dakikalarda Haşim ve 67. dakikada  Ekim Can attı. Payas Belediyespor 1975, elde ettiği galibiyetin ardından puanını 50’ye çıkartarak Bölgesel Amatör Lig 4. Gruptaki liderliğini sürdürdü.

Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Ender Traş, maç sonunda yaptığı açıklamada kalan tüm maçlarını da kazanarak mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. Traş; “Düşme hattında bulunan Yurtbaşı Belediyespor maçında erken attığımız gollerin ardından rakibimizin direnci de erken kırıldı. Bizde saha üstünlüğünü tamamen elimize geçirdik. İkinci yarıda ise iyi futbolumuzu güzel gollerle de süsleyerek sahadan farklı bir skorla ayrıldık. Bu oyun ve skor bizleri oldukça mutlu etmiştir.  Ancak bu maç  geride kaldı, önümüzde 8 önemli maçımız daha var. Camia  olarak kalan bu maçlarımıza odaklanmamız gerekiyor. Elde ettiğimiz  galibiyetten dolayı teknik heyet adına tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here