Payas Belediyesi, Beldedeki Okulların Eksiklerini Gideriyor

0
73

Payas’ta bulunan tüm okulların sınıflarına yeni klimalar takılıyor. Geçtiğimiz yıl okul ziyaretinde bir öğrencinin belediye başkanına ‘Sınıflarımızda kışın üşüyoruz’ demesi üzerine Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın talimatıyla başlayan çalışma tüm okulların sınıflarına klima takılarak gerçekleşti. Yapılan çalışma ile Payas’ta klimasız sınıf kalmadı.

Payas’ta bulunan okulların koordinasyon Müdürü Hanifi Şimşek konuyla ilgili bir açıklama yaparak; “Payas’ta Belediye ve Milli Eğitim kurumları arasında tam bir iş birliği var. Başkanımız, belediyemizin imkanlarını okullarımızdan esirgememektedir. Payas’ın eğitim seviyesinin yükselmesi için maddi manevi tüm desteğini sunmaktadır. Okullarımızın çevre düzenlemesi, çevre duvarları, bina bakımları ve onarımları, sınıf ekipmanları eksiksiz yerine getiriliyor. Yapılan son hizmetle Başkanımızın eğitim camiasına ne derece sahip çıktığı ortada.

Okullarımızın tüm sınıflarına yeni klimalar taktırarak çocuklarımızın kışın üşümemesini yazın ise sıcaktan bunalmamasını sağlıyor. Bunların yanında Başkanımız kültür ve sosyal açıdan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tarihi ve kültürel gezilere gönderiyor. Tüm bunları başkanımız daha iyi yetişen bir nesil ve eğitim seviyesi yüksek bir Payas için yapıyor. Başkanımızın yeni projelerinden biri sportif alanda tüm okullarımıza halı saha yapmak olacaktır. Tüm eğitim kurumlarımız adına Başkanımıza şükranlarımı sunar hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Nursan Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Eker; “Başkanımız eğitim camiası için var gücü ile çalışıyor hiçbir ihtiyacımızı geri çevirmiyor kendisine sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here