Özarslan; “Bölünmeyeceğiz, Türk Bayrağı Altında Birleşeceğiz!”

0
112

kardeşlik platformu1İskenderun Kardeşlik Platform Bileşenleri, düzenledikleri basın toplantısıyla, İskenderun halkını, 1 Mayıs’ta alanlarda olmaya çağırdı.

İsdemir Derneği Başkanı Bayram Özarslan, TGB İskenderun Şubesi Başkanı Barış Özer, Taşeron İşçileri Derneği Başkanı Sadık Karataş ve İşçi Partisi İl Sekreteri Emilhan Güçlü’nün katılımıyla düzenlenen basın toplantısında platform adına konuşan Bayram Özarslan bugün saat 14’de Havuzlu Çarşı’da toplanacaklarını duyurdu.

Emekçilerin hakları için alanlarda olacaklarını Türk Bayrağı altında birleşeceklerini vurgulayan Özarslan; “Mevcut iktidar Mafya Tarikat Sistemi derin sarsıntıların eşiğindedir. Yakında halkımızı perişan edecek ekonomik deprem gelmektedir. 1 Mayıs, bu krizden büyük çözümle çıkmak için birleşme günüdür. 1 Mayıs alın terimize, ekmeğimize yönelik saldırılara karşı mücadele günüdür. 1 Mayıs, Vatanımıza ve Cumhuriyetimize kasteden bölücülere ve gericilere karşı Türk bayrağı altında toplanma günüdür. 1 Mayıs ABD Emperyalizmi ve işbirlikçilerinin saldırısına karşı, Suriye Devleti ve halkıyla dayanışma günüdür. Biz emekçileri, inancımıza, etnik kökenimize, siyasi görüşümüze, işkolumuza ya da hukuki statümüze göre bölmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz.

Bölünmeyeceğiz! 1 Mayıs alanlarında; Türk Bayrağı altında birleşeceğiz. İstiklal Marşında birleşeceğiz. Ekmek de birleşeceğiz! İşte, özgürlükte ve Vatan da birleşeceğiz! AKP iktidarının Özelleştirme ve Taşeronlaştırma saldırılarına karşı birleşeceğiz. TEKEL’de Paşabahçe’de ve Yatağan’da olduğu gibi Mustafa Kemal’in askerleri olacağız. Mafya-Gladyo-Tarikat eko-nomisini esnek çalışma düzenine karşı ayağa kalkacağız. Tam Bağımsız ve Demokratik bir Türkiye için ileri! Emeğimiz ve Vatanımız için Haydi 1 Mayıs’a!” diye konuştu.

Özarslan son olarak bugünkü etkinliklerini de duyurarak; “Saat:14.00’da Bayraklarımızla İskenderun Havuzlu Çarşıda toplanıyor. Halkımızı davet ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here