Öz Şampiyon Gençleri İl Birincisi Oldu!

0
168

tekvando2Bölgemizde tekvando spor dalında adından sıkça söz ettiren Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, bu kez gençlerde il şampiyonu oldu. Kulüp Antrenörü ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan Mehmet Korhan, bu şampiyonanın Türkiye şampiyonluğu için performans ölçme niteliğinde geçtiğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu Payas’ta yapılan “Gençler Tekvando Hatay İl Şampiyonluğu” müsabakasına katılan Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, adından yine söz ettirdi. İl Şampiyonasında 7 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük alan Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü takım olarak da il birinciliğini elde etti.

Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan, elde edilen başarının mutluluk verici olduğunu belirterek; “Bu şampiyona Mayıs ayında yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası öncesinde bir bakıma sporcuların performanslarını ölçme niteliğini taşıyordu. Güzel ve çekişmeli karşılaşma sonunda elde edilen bu başarı bizleri mutlu etmiştir. Türkiye şampiyonası için de umut verici bir sonuç oldu” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here