OSB Yönetimi Talep Bekliyor!

0
72

fatih tosyalı1Onursal Başkanı Nuri Üysen’in öncülüğünde şartlı olarak İskenderunspor 1967 kulübünün başına geçen yönetimin, İskenderunlu işadamlarına yaptığı çağrıya şuana kadar ses veren olmadı. Konu ile ilgili soru yönelterek düşüncelerini aldığımız İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Fatih Toysalı; “Bize böyle bir talep gelmedi. Gelmesi halinde yönetim ile alacağımız karar doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

Profesyonel ligden amatör ligine düşen Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor 1967’yi yeniden olması gerektiği yere taşımak adında kamuoyu ve işadamlarının desteğini isteyen Kulüp Yönetiminin çağrısına kulak veren Onursal Başkanı Nuri Üysen, İTSO ve Kulüp Yöneticisi Sedat Uysal kulübe aylık 5 Bin TL vermeyi taahhüt etti. Yönetim bu desteğin yanında 17 işadamının daha aylık 5 Bin TL destek vermesi için de çağrısını yineledi.

Şuana kadar bu çağrıya hiçbir işadamımızdan cevap çıkmazken, bir program için geldiği İskenderun’da “İskenderunspor 1967 Kulüp yönetiminin çağrısı üzerine kulübe herhangi bir yardımda bulunacak mısınız?” yönünde yönelttiğimiz soruya yanıt veren OSB Başkanı Fatih Tosyalı; “Bize böyle bir talep gelmedi. Gelmesi halinde yönetim ile alacağımız karar doğrultusunda hareket edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here