İDÇspor’daki Sessizlik Taraftarı Endişelendiriyor

0
57

idçspor1Kentimizin 2. lig temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor’da, transfer dönemi içerisinde bulunduğumuz bu dönemde takımla ilgili şu ana kadar ne yapılan transfer ne de takımdan gönderilen futbolcular hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu’nun dahi Kırmızı-Lacivertli takımdaki durumu akıbetini koruyor.

İlimizi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta temsil edecek olan İskenderun Demir Çelikspor, transfer dönemi içinde olmamıza rağmen sessizliğini koruyor. Yeni sezon hazırlıkları hakkında kulüp yönetimince herhangi bir açıklama yapılmazken, takıma kazandırılan veya yollar ayrılan futbolcu olup olmadığı hakkında da herhangi bir bilgi spor kamuoyu ile paylaşılamadı.

Yeni sezon öncesinde takımla sözleşmesi biten Teknik Direktör Haluk Bulgurlu’nun takımda kalıp kalmayacağı yönünde de ayrıntılı bir bilgiye ulaşılamazken, kulüpten de herhangi bir resmi açıklama yapılmamış olması Kırmızı-Lacivertli renklere gönül vermiş taraftarları da endişelendirmeye başladı.

İskenderun’da spor kamuoyunun da merak ettiği bu konular hakkında takıma gönül veren taraftarlar da bir cevap beklerken, diğer takımların transferlerde atak yapması hatta birçok takımın kamplara giderek çalışmalara başlaması İDÇspor taraftarını kara-kara düşündürüyor.

Ligde her sezon öncesinde şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kuran Kırmızı-Lacivertli ekibin, bu yıl nasıl bir kadro oluşturacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here