Öğrencilerle Sohbet ve Gösteri Maçı!

0
1073

homend antakya3Homend Antakya’nın Teknik Heyeti ve Sporcular Öğrencilerle Buluştu

Homend Antakya Belediyesi Kadın Basketbol Takımı teknik heyeti ve sporcuları, okullara yönelik olarak sürdürdüğü sohbet ve dayanışma buluşmalarına devam ediyor. Homend Antakya kafilesi, bu anlamda Ayşe Fitnat Hanım Ortaokulu okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Okuldaki toplantıya, Baş antrenör Aydın Uğuz, Antrenör Sedat Asarcıklı, sporcular, Okul Müdürü Ali Yolcu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karşılıklı sohbet ve soru cevap şeklinde geçen buluşmada, Homend Belediyespor Kadın Basketbol Takımı heyeti okul bahçesinde öğrencilerle bir süre basketbol oynayarak gösteri maçı da yaptı. Sohbet toplantısı ve dayanışma buluşmasının ardından, Ayşe Fitnat Hanım Ortaokulu öğrencileri tarafından teknik heyet ve sporculara çiçek verildi.

homend antakya4

İkinci Yarı Maçları Bu Hafta Başlıyor

Öte yandan, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi lige verilen aranın ardından, 19 Ocak 2014 Pazar günü saat 17.00’de Antakya Spor Salonu’nda İstanbul Üniversitesi takımı ile karşılaşacak. Evinde oynayacağı bu maçta tek hedefi mutlak galibiyet olan başarılı temsilcimiz ligde 22 puanla 7. sırada yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here