İkem Koleji Şampiyonanın Tozunu Attırdı!

0
215

ikem koleji17Liseler arası Genç Kız ve Erkekler Basketbol Şampiyonasının İskenderun ayağında birbirinden heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda İKEM Kolejinin kız ve erkek takımları, rakiplerini tek-tek eleyerek, İskenderun şampiyonu oldular.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen liseler arası basketbol şampiyonası, ilçede bulunan okulların katılımı ile gerçekleştirildi. Heyecanlı geçen turnuvalarda, İKEM Koleji, şampiyonanın tozunu attırdı.

İKEM Koleji erkek takımı, finalde İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Çok çekişmeli geçen müsabaka sonunda İKEM’liler rakibini 43-40 yenerek erkeklerde şampiyonluğunu ilan etti. Kızlar finalinde ise İbni Sina Anadolu Lisesi ile karşılaşan İKEM Koleji, rakibini 81-23’lük bir skorla çok rahat ve farklı mağlup etti. Bu skorlarla Kız ve Erkek basketbol takımları Hatay İl Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Elde edilen başarılarla ilgili düşüncelerini dile getiren İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak; “Çocuklarımızı öncelikle oynadıkları basketbol müsabakalarında göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Başarılarımızın tesadüf olmadığını bu şampiyonluklarla göstermiş olduk. Şimdi ise hedefimiz, 20-23 Ocak tarihleri arasında Antakya Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan İl Şampiyonasıdır. Burada da rakiplerimizi eleyerek, kızlar ve erkekler kategorisinde İl şampiyonu olmak istiyoruz. Bunu da yapacak güce sahibiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here