Neşve Çay-Kahve Evi İskenderunluların Hizmetinde

0
401

neşve çay evi1Ülkemizin yerli sermayesi olan Neşve Çay-Kahve Evi, 15. şubesini İskenderun’da gerçekleştirdiği törenle hizmete açtı. Kahvaltı grubunda da iddialı olduklarını dile getiren Firma Pazarlama ve Marka Uzmanı Şaban Emeklioğlu; “Önceliğimiz; kaliteli ve her gelindiğinde de aynı tatta kahve içmektir” dedi.

Sahil evler caddesi İskenderun Deniz Ticaret Odası altında geçtiğimiz hafta sonu İskenderunluların hizmetine giren Neşve Çay-Kahve Evi’nin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve aynı zamanda Hak-İş Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Cengiz Gül, DTO Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri, Firma Pazarlama ve Marka Umanı Şaban Emeklioğlu, Firma İskenderun İşletme Sahibi Mustafa Mısırlıoğlu ve seçkin davetliler katıldı.

neşve çay evi2

Yüzde yüz yerli malı olduklarını söyleyen Emeklioğlu; “2008 yılından bu yana halkımıza hizmet vermekteyiz. Ülke genelinde şubelerimiz her geçen gün artıyor. Menü ve konsept olarak önce Türk kahvesi, çay, neskafe çeşitleri, kahvaltı ve aparatif çeşitler var. Neşve, neşe ve keyif veren anlamına geliyor. Bizim hizmet anlayışımıza da uygun! Buradaki gidişata bakıp İskenderun’da şubeleşmeyi düşünüyoruz. Kahvelerimiz her hafta yenileniyor. Önceliğimiz, müşterilerimizin, kaliteli ve her gelindiğinde aynı tatta kahvelerini içmelerini sağlamaktır” derken, kahvaltı grubunda da iddialı olduklarının altını çizdi.

neşve çay evi3

İşletme Sahibi Mustafa Mısırlıoğlu ise; “İskenderun’a Neşve gibi bir kaliteyi getirmekten mutluyuz. Neşve’yi tercih etmemizin en büyük özelliği kaliteli ve yerli bir firma olmasıdır. Menü ve konseptini de görünce bu firma ile çalışacağımızı düşündük. Ayrıca diğer firmalara göre de lezzet ve ambiyans farkı var. Burada ailelerin keyifli ve mutlu olabilecekleri bir ortam oluşturduk. Ailelerin çocukları ile keyifli bir zaman geçirecekleri alanlarda oluşturuldu” dedi. Gelen seçkin davetliler Neşve Çay-Kahve Evinde nezih bir ortamda kahvelerini yudumlayarak, birbirleri ile sohbet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here