Nehir, Eğitime Destek Kategorisinde Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi

0
63

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Eğitime Destek Kategorisinde Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Eğitime Destek Kategorisinde, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçildi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri anketinde Samandağ Belediyesi, Eğitime Destek Kategorisinde, “Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi” ile 1. oldu. Bu yıl 8.si düzenlenen ankette ödül almaya hak kazananların ödülleri, Ankara Beypazarı İlçesinde düzenlenecek olan tören ile takdim edileceği bildirildi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, bu yıl AGC tarafından Yılın en Başarılı Belediye Başkanı, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM )tarafından Sosyal Belediyecilik Ödülünden sonra, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Eğitime Destek Kategorisinde de ödüle layık görüldü.

Eğitime Destek Kategorisinde 1. Olarak yılın başarılı belediye başkanı seçilen Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Samandağ Belediyesi’nin eğitim alanında hayata geçirdiği Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi, ilimizde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakımevi, Sutaşı Mahallemizde 50 kişilik kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Oyun odaları, eğitsel amaçlı odalar, kütüphane, spor odası gibi bölümlere ayrılan Kreş ve Gündüz Bakımevi bu alanda Belediye tarafından yapılan ilk çalışma olarak halkımızın takdirini kazandı. Alanında uzman eğitimcilerden oluşan kadromuzla miniklerimize çok sayıda kültürel, sanatsal, bilimsel faaliyetler sunuyoruz. 0-5 yaş arasındaki çocuklarımızın kullanımına uygun malzemelerle döşenen mekanımızda çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Samandağ Belediyesi bünyesinde halkımızın destekleriyle meclis üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızın katkılarıyla yeni başarı hikayeleri yazıyoruz. Bu yıl Belediyemiz adına aldığımız 3. Ödül. Bu ödüller Samandağ halkınındır. Bu başarılar hepimizin başarısıdır. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Samandağ için gerçekleştirdiğimiz projelerin karşılığıdır. Güç birliği yaparak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi bu ödüllerle taçlandırıyoruz. Samandağ Halkı her şeyin en iyisine layıktır. Samandağ Belediyesi olarak daha iyiye ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören, destekleyen herkese teşekkür ederim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here