Necmettin Güler; “Önemli Projelere İmza Atacağız”

0
254

necmettin güler1CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler; “Önemli Projelere İmza Atacağız”

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler projelerini anlatmak ve halkın isteklerini dinlemek üzere, geçtiğimiz günlerde Karaağaç halkını habersiz ziyaret etti. Gittiği her mahallede alkışlarla karşılanan Başkan Güler, çalışmaları konusunda vatandaşı bilgilendirirken onların sorunlarını ve isteklerini de dinledi Arsuz halkının bir bütün olduğunu ve ayrılık tohumu dikmek isteyenlere izin vermeyeceklerini ifade eden Başkan Güler’e Üçgüllük ve Akçalı Belediye Başkanları da destek verdi.

Kahve ziyaretlerinde vatandaşı dinleyen Başkan Güler; “Gençlerimizin en büyük problemi işsizlik. Arsuz halkının kaderi yurtdışında ekmek aramak olmamalı artık. Belediyeyi kazanmamız durumunda işsizliği önlemek ve istihdamı artırmak adına özellikle Turizm alanında yapacağımız yatırımlarla halkımıza destek vereceğiz. Gençlerimiz yurtdışına giderek orada garsonluk vs gibi işlerde hizmet ediyor ailesinden, sevdiklerinden ayrı kalıyor. Bizim iktidarımızla Arsuz bu hasreti bitirecek önemli projelere imza atacaktır” diye konuştu.

necmettin güler2

Neden habersiz geldiği konusunda sorulan soruya cevap veren Başkan Güler; “Şimdi ben buraya geleceğimi söylemiş olsaydım hazırlık yapılacak ve toplanılacaktı. Ancak ben habersiz gelerek bana karşı olan ilgiyi daha iyi öğrenmiş oldum. Bana gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum Karaağaç Arsuz’un olmazsa olmazıdır. Biz biriz ve büyüğüz. Birlikte hareket ettikten sonra altından kalkamayacağımız iş yoktur.

Burada en önemli olan konu partimizin göstereceği adayın arkasında durmaktır. Kim aday olursa olsun birlikte ve beraber desteklemeliyiz. O adayın arkasında sağlam durmalıyız. Ben buradan ilan ediyorum.  Partimiz genel merkezimiz beni aday göstermese dahi gösterilecek adaya sonuna kadar destek vereceğim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here