“Tüm Beklentilerin Karşılığı, CHP’nin Arsuz İktidarında Gerçekleşecek”

0
111

necati yıldız2CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Necati Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi’nin de eşlik ettiği Madenli gezisinde halkla bir araya geldi.

Çalışmaları kapsamında Madenli Beldesi’ni ziyaret ederek halkla bütünleşen Avukat Necati Yıldız, Madenli halkının umutlarını ve geleceğe dair beklentilerini dinlerken, projelerini ve bölgeye katacağı katma değeri anlattı.

Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi’nin de eşlik ettiği Madenli gezisinde oldukça neşeli ve mutlu görünen Avukat Necati Yıldız, halkın kendisini ve projelerini kısa sürede benimsemiş olmasından dolayı da keyifli olduğunu ifade etti.

necati yıldız3

Madenli’nin ekonomik, sosyal ve kültürel durumunu, sorunlarını ve umutlarını hem halktan hem de Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi’den dinleyen Avukat Necati Yıldız; “Sorunların çözümü, umutlar ve tüm beklentilerin karşılığı, CHP’nin Arsuz iktidarında gerçekleşecek. Bizler projelerimizi, Büyük Arsuz hayalimizi her fırsatta dile getirdik. Sadece Madenli değil, Arsuz’a ait tüm alan kalkınmanın, gelişmişliğin, üretimin paydaşı olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here