Yılmazlar; “Tüm Belenlilerin Oyuna Talibim!”

0
83

cemil yılmazlar1Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı törenle adaylığının açıklanmasının ardından, Ankara’dan Hatay’a dönüşünde coşku ile karşılandı. Otoban turnikeleri çıkışında konvoy oluşturan Belenliler Cemil Yılmazlar’ı davul zurna ile karşıladı. Yaklaşık 500 aracın katıldığı konvoy, İskenderun şehir merkezinden geçerek Belen’e ulaştı. Belen Atatürk parkında kurbanların da kesildiği törende, Yılmazlar Belen halkına seslendi.

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Yılmazlar konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Belen’de yaşayan her kesimden insanın belediye başkanı olmak için yeniden aday olduğunu belirten Yılmazlar başkanlık asaletinin yeniden kendisine verilmesi durumunda Belen’de yapımı devam eden projeleri tamamlayacağını söyledi. 30 Milyar bütçeli alt yapı hizmetlerinin devam ettiğinin altını çizen Yılmazlar, Belen’in en önemli sorunlarından birisi olan alt yapı sorununu da kendi döneminde çözmeyi başardıklarına dikkat çekti.

cemil yılmazlar2

Siyasi arenada kimse ile sorununun olmadığına da işaret eden Yılmazlar tüm Belen’in bir bütün olduğunu, sadece ülkücülerin değil Belen’de yaşayan her kesimden insanın oyuna talip olduğunu da sözlerine ekledi.

Kazanması halinde bu dönemin kendisi için final olacağını da belirten Yılmazlar 5 yıllık belediye başkanlığının sonunda aktif siyaseti bırakacağını ve partisinin kendisine vereceği görevleri yapmaya devam edeceğini söyledi ve kendisini yalnız bırakmadıkları için Belen halkına teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here