Mustafa Çöloğlu Güven Tazeledi

0
200

“Esnafımız İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası olağan genel kurulu geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Mustafa Çöloğlu ve Velit Kanat önderliğinde iki ayrı listeyle gidilen seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Çöloğlu güven tazeledi.

Amanos Düğün Salonunda gerçekleşen kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Abdulkadir Teksöz seçildi.

Kongrede kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çöloğlu, burada asıl mücadelenin küçük olan ve günümüz şartlarının getirdiği sistemde zor ve sıkıntılı süreç geçiren esnafımızın ayakta kalması için olduğunu söyleyerek; “İki dönemden beri oda başkanlığını gururla yaptığım İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığında bir 4 yıl daha bana destek vermek için toplanan tüm esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. Haddimi de biliyorum, gücümü de biliyorum. Verdiğiniz oda başkanlığı görevini severek ve hissederek yaptım. Dün Mustafa Çöloğlu ne ise bugün de, yarın da aynı olacak. Bu esnaf için elimden ne geliyorsa, sonuna kadar yapmaya, sizlerin hakkını sonuna kadar savunmaya hazırım ve savunduğuma inanıyorum. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımız için elimizden geleni yapacağız. Her zaman birlik, beraberlik içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Başkan adayı Velit Kanat ise daha farklı bir çalışma projelerinin bulunduğunu belirterek özellikle büyük marketlerle mücadelede birliktelik oluşturmak istediğini ve bu yüzden aday olduğunu söyledi.

560 üyenin 449’unun oylarını alan Mustafa Çöloğlu, tekrar başkanlığa layık görülürken, Velit Kanat ise 109 oyda kaldı. İki oy ise geçersiz sayıldı.

Mustafa Çöloğlu başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı; Hasan Şanlı, Beşir Dursun, Memet Akbaş, Münür Tultak, Sultan Süleyman Soylu, Caner Ömeroğlu, Mehmet Ali Başkara Ali Yaşar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here