Mustafa Ceceli’den Muhteşem Konser

0
319

mustafa ceceli1Kurtuluş Bayramı çerçevesinde düzenlenen İskenderun 5 Temmuz Kültür ve Turizm Festivalinde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli de sahne aldı. Geleneksel olarak düzenlenen Festival kapsamında 2. gün Atatürk Anıt Alanında düzenlenen Mustafa Ceceli konserine binlerce İskenderunlu katıldı.

Mustafa Ceceli, havai fişek gösterileriyle sahneye çıktı, eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Hayranları tarafından ilgiyle izlenen Ceceli’ye İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gecenin anısına da çiçek takdim etti.

festival-ceceli (2)

Gecede bir konuşma yapan Başkan Dingil, İskenderun halkının her şeyin en güzelini hak ettiğini ifade ederek; “Değerli hemşerilerim, bu güzel kurtuluş bayramı gününde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Sizleri çok seviyorum, inşallah yakın bir zaman içinde yapacağımız yeni projelerle yeni bir İskenderun inşasında birlikte olacağız. İskenderun’un yarınları aydınlık, bundan emin olabilirsiniz. Mustafa Ceceli kardeşimiz bu gecede muhteşem sahnesi ile bizlerle birlikte olacak. Daha güzel yarınlarda, festivallerde yine birlikte olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından programına devam eden ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, söylediği birbirinden güzel şarkılarla alanı dolduran İskenderunlulara unutulmaz bir gece daha yaşattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here