Ayna Grubu Hem Coştu, Hem Coşturdu

0
451

grup ayna1Türk Askerinin İskenderun’a girişinin yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 5 Temmuz Kültür ve Turizm Festivali’nin coşkusu bir gece önceden başladı. Kutlama etkinlikleri çerçevesinde, 4 Temmuz gecesi Atatürk Anıt Alanında Ayna Grubu müthiş bir konser verdi.

Binlerce İskenderunlu Ayna Grubunu izlemek için sahile akın ederken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hayranlarıyla buluşmak için İskenderun’a gelen grubun solisti Erhan Güleryüz’e çiçek ve plaket takdim etti.

kurtuluş şenliği (16)

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Dingil; “Hepinizin Ramazanını kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğimizi inşallah daha uzun yıllar beraber götürürüz, daha nice ramazanları beraber kutlarız. Ayna grubuna, organizatöre, belediye çalışanlarına, belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

kurtuluş şenliği (14)

İskenderunlulara birkaç kez konser veren Ayna Grubu, alanı dolduran kalabalığın katılım volümünün düşük gördüğünü seslendirmesi üzerine beklenilen performans ve coşkunun ardından konsere devam etti. Grup Ayna kendi şarkılarından oluşan bir repertuarla İskenderunlulara keyifli bir ramazan gecesi yaşattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here