Muhsine Korkmaz’dan Özkaya’ya Seçim Ziyareti!

0
299

CHP’li Korkmaz Seçim Çalışmalarını Yoğun Bir Şekilde Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Gün boyu çeşitli ziyaretlerde bulunan Korkmaz, gittiği yerlerde teveccühle karşılanıyor. Özkaya Limited Şirketini ziyaret eden Korkmaz burada Vicdan Eraslan Özkaya tarafından karşılandı. CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz muhtemel yerel hizmet projelerinden söz ederken, Vicdan Özkaya ise yerel yönetimlerden beklentilerini ifade etti.

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren CHP’li Korkmaz, Genel Koordinatör Seval Kirmit Yazar tarafından ağırlandı. Korkmaz, olası yerel hizmet projelerinden bahsederken, Seval Kirmit Yazar da ikinci baskısı yapılan ‘Yaşam Parodisi’ adlı kitabını imzalayarak Dr. Muhsine Korkmaz’a armağan etti. İmzalı kitaba teşekkür eden  Korkmaz, Seval Kirmit Yazar’a hem Palmiye Hastanesi çalışmalarında, hem de çıkmak üzere olan ikinci kitabının çalışmalarında başarılar diledi.

CHP’li Aday Adayı Muhsine Korkmaz, Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz ve Barıştepe Mahallesi Muhtarı Bahattin Keleş’e de birer ziyaret gerçekleştirdi.

İskenderun Sanat Evi’ni de ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhsine Korkmaz, CHP’li yerel yönetimlerin sanata ve sanatçıya her daim önem verdiklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Heykeltıraş ve Mozaik Sanatçısı Selahattin Deniz, eserleri ve sanatı hakkında özet bilgi sundu.

Deniz; “Muhsine Korkmaz hanımefendiyi tüm kalbimle destekliyorum. İskenderun’a gerçek manada Bir Hanım Eli Değmeli” diye konuştu.

Ahşap Sanatı Heykeltıraşlığın temel unsurlarından örnekleri uygulamalı olarak aday adayı Muhsine Korkmaz’a aktaran sanatçı Deniz, Dr. Muhsine Korkmaz’ın sanat becerisini de gözlemledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here