Müezzinoğlu; “Sağlık Alanında Her Türlü Tedbiri Aldık”

0
42

sağlık bakanı1Sağlık Bakanı Müezzinoğlu; “Sağlık Alanında Her Türlü Tedbiri Aldık”

Antakya’da 750 yataklı devlet hastanesi inşaatının temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İskenderun’da Ak Parti ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıya katıldı.

sağlık bakanı2

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, Suriye’deki kimyasal silah kullanılmasıyla ilgili değerlendirme de yaptı.

Gazetecilerin, ‘Suriye’de yaşanan iç karışıklıklar ve olası kimyasal silah kullanımıyla ilgili tedbir alınıp alınmadığı’ konusundaki sorusu üzerine Bakan Müezzinoğlu, gerek AFAD, gerekse Sağlık Bakanlığı’nın bu anlamda her türlü tedbiri aldığını söyledi.

sağlık bakanı3

Bakan Müezzinoğlu, önceki gün Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın başkanlığında konuyla ilgili toplandıklarını da belirterek; “Tabi, arzu ederiz ki hiçbir sıkıntı olmasın, hiçbir vatandaşımıza veya oradaki hiçbir vatandaşa karşı bu tür insanlık dışı suçlar işlenmesin. Ama biz Türkiye olarak, özellikle sağlık alanında her türlü tedbiri aldık. Hiçbir sıkıntı olmayacağını söyleyebilirim, vatandaşlarımız huzurlu olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here