Muay Thai Takımı, Adana’daki Turnuvaya Damga Vurdu

0
381

spor-muay thai5Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Muay Thai Takımı, 2-5 Haziran tarihleri arasında Adana’da düzenlenen iller arası “Muay Thai Şampiyonası”na katılarak ilimizi başarıyla temsil etti. Hatay BŞB’li Sporcular Hatay’a 15 Madalya ile döndü.

Katıldıkları her turnuvada Hatay’ı başarıyla temsil etmenin gururunu yaşayan Hatay BŞB’li sporcular, Adana’daki şampiyonaya da damga vurarak sporseverlerin beğenisini kazandılar. Adana’ya 20 sporcu ile giden ve müsabakalar sonucunda 15 madalya kazanarak şampiyonaya damga vuran ilimiz sporcuları, başarılarıyla Hataylıların göğsünü kabarttı.

Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Muay Thai Takımı Antrenörü Mehmet Yanık turnuva sonrası yaptığı değerlendirmede; “Muay Thai’ye gönül vermiş öğrencilerim elde ettikleri başarılarla ve aldıkları derecelerle ilimizi gururla temsil etmeye devam ediyor. Spora ve sporcuya destek sağlayarak Hatay’ın sportif başarılar elde etmesinde büyük rol oynayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here