Minibüsten Sağ Kurtulan Demirci Olayı Anlattı

0
1242

büyük kaza45 Temmuz İlkokulu 3-A sınıfının kaza ile biten gezisinin ardından, kazadan sağ kurtulan Demirci ailesi olayın şokunu üzerlerinden atmaya çalışıyor. 14 kişinin öldüğü kazada ailesi ile birlikte hayatta kalan kuyumcu İlyas Demirci, kaza sonrası yaşadıklarını yutkunarak anlattı.

Geziye eşi Olivya, kızı Vanesa ve oğlu Mişel ile katıldığını belirten Demirci, ilk önce büyük bir çarpma sesi duyduklarını ve ardından kanala girdiklerini belirtti.

Çarpışmanın şiddetiyle midibüsün camının patladığını, hızla su dolduğunu belirten İlyas Demirci; “Önce kızımı verdim yukarıya, oradaki köylüler sağ olsun yardım etmeye başladılar. Ondan sonra elimden geldiğince herkesi çıkarmaya çalıştım. 4-5 kişi çıkarttım, sonra elimi attım benim oğlanın boynu geldi, oğlanı da aldım yukarıya. Artık sol omuzum rahatsızlandı mecbur yukarı çıktım. Sonra eşimi bekledim, 5 dakika sonra çıkarttılar. Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifa, ölenlerin bütün yakınlarına sabır diliyorum” diye konuştu.

Güne güzel başladıklarını ancak günün kötü bittiğini söyleyen Demirci; “Kazada kurtulmamızın en önemli sebebi midibüsün en arka sırasında oturuyor olmamızdır. Zaten ölenlerin hepsi de ön koltukta oturanlar. Güzel eğlendik ama sonu kötü oldu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here