Milletvekili Karasayar TÜMSİAD’ı Ziyaret Etti

0
49

orhan karasayar23“Cumhurbaşkanımız Geliyor, Bu Fırsatı Kaçırmayalım”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesini ziyaret etti. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Orhan Karasayar, bölgenin genel sorunları hakkında iş adamları ile fikir alış verişinde bulundu.

İskenderun ve Bölgenin ekonomik sosyal ve kültürel anlamda her geçen gün önemini arttırdığını belirten Milletvekili Orhan Karasayar; “Ankara’da elimiz de güçlü, Sayın Cumhurbaşkanımızda 2 Haziran günü (bugün) İskenderun’a geliyor. Hatay halkı olarak Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamamız lazım. Cumhurbaşkanımızın İskenderun’a gelmesi de şehrimize ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Bu fırsatı kaçırmayalım” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk ise; “Dernek olarak Hatay genelinde iş adamlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde bölge ekonomisine katkı sunmanın gayreti içerisindeyiz. TÜMSİAD olarak üyelerimize yönelik çeşitli kurs ve paneller düzenliyor, onlara yeni yatırım ve iş imkanları için zemin hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesini de Hataylı iş adamları olarak çok önemli görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın özellikle İskenderun’a gelmesi bölgemize ne kadar önem verdiğini göstermektedir. İskenderun Limanının özelleşmesi,  İskenderun Hassa tünel projesinin hayata geçirilecek olması sürecinde Cumhurbaşkanımızın bölgemize gelmesi bu tür projeleri daha da hızlandıracağına inanıyorum ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here