Milletvekili Karasayar; “Kendimize Güven; Bütün Zorlukları Aşmaya Yetecektir”

0
71

yeni-yil-kutlama6TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yeni yıl mesajı yayınladı. Geride kalan yılda ülkemizin atlattığı badirelerden söz eden Milletvekili Karasayar, geleceğe umutla baktıklarını, birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ederek 2023 hedefine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini vurguladı. Karasayar; “Türkiye Cumhuriyeti olarak büyük bir sınavdan geçtiğimiz 2016 yılını geride bırakıyoruz. Bir yandan büyük projeler ortaya koyan, gelişmek için çırpınan bir millet, diğer yandan karanlık ellerin maşalığını yapan terör örgütleri yüzünden canı yanan ama diz çökmeyen, çökmeyecek olan bir millet. Çünkü tarihler değişse de bir milletin duruşu değişmez. Kültürü, büyüklüğü, değerleri değişmez. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Devlet-Millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çalışmalıyız.

Unutmamalıyız ki; hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir. Türkiye; büyük bir değişimi ve geleceğe dönük büyük bir hedefi önüne alarak, 2023 yılında ülkemizi, dünyanın ilk 10 ekonomisi ve ülkesi yapmak hedefine dönük bir kararlığa sahiptir. Bu hedefi gerçekleştirmek adına ortak bir heyecanı, ortak bir çaba ve çalışmayı bugün sergilemekteyiz. Türkiye, gücüyle, güveniyle ama en önemlisi birlik ve beraberliği ile bu hedefe doğru emin adımlarla yol almaktadır. Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven; bütün zorlukları aşmaya yetecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemiz, devletimiz, değerlerimiz ve özgürlüğümüz için canlarını seve-seve veren tüm aziz şehitlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 2017 yılının;  sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni ederim. İlimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here