CHP’li Yüksel; “Acılarla Dolu Bir Yılı Geride Bırakıyoruz”

0
98

yeni-yil-kutlama5Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, yeni yıl mesajı yayımladı. Geride kalan 2016 yılının zor bir yıl olduğunu ifade eden Yüksel, yeni yılda barışın hakim olmasını umduklarını belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yüreklerimizin yandığı gözyaşlarının hiç dinmediği bir yıldı ülkemiz uzunca bir süre yönetilemediği için birçok acı yaşanmıştır.

Geride bıraktığımız yıl içinde ülkemiz terör örgütlerinin hedefi olmuş, büyük katliamlar yaşanmış, ocaklar, umutlar ve gelecekler sönmüştür. Tüm bunların en önemli nedeni ben yaptım ben bilirim benim dediğim olacak mantığıdır. 15 Temmuz gecesi gerici ve yobaz bir kalkışma isyan yaşanmıştır. Bu da kötü yönetimin sonucudur. Tüm bunlar işin ehline verilmeyişinin sonucudur. Tüm bunlar yine dış politikadaki beceriksizliğin eseridir. Bu acı dolu yılın son ayında yaşadığımız bunca badireden ders alınmamıştır. Ülkemiz tek adam dayatmasıyla karşı karşıya bırakılmıştır. Tüm yaşananlar tek adam dayatmasından, olmuş ortak akıl ortak fikirden vazgeçilmiştir.

Sonuç olarak büyük acılar yaşadığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yıldan tek beklentimiz aklın ve vicdanın galip gelmesidir. Yeni yıldan beklentimiz demokrasinin, barışın ve huzurun galip gelmesidir. Yeni yılda acıların son bulması sevginin yeşermesi hoş görünün ve umudun ufuktan gözükmesi dileğiyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here