“Milleti Aldatanlardan Kurtulmak İçin 38 Gün Kaldı”

0
83

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül;

ibrahim gül2MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, dün, seçim bürosunda, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Adayı Gül; “Halka yalan söyleyen hizmet fukarası belediye idaresinden kurtulmak ve belediyenin bütçesini karşılamayacak uçuk kaçık yalan projelerle milleti aldatanlardan kurtulmak için 38 gün kaldı” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız ve hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Gül; “Seçim yaklaştıkça sağduyulu seçmenin çekim merkezi olarak partimizi tercih ettiğini görmekteyiz. Kısa bir zaman önce oluşturduğumuz meclis listesi de şehrimizde yaşayan insanların tamamını kucaklayacak şekilde oluşturuldu ve kamuoyu tarafından da büyük oranda kabul gördü.

Şehrimizin sorunlarını çözmek adına geliştirdiğimiz ayağı yere basan, yetkimiz ve bütçemiz dahilindeki tüm projelerimiz vatandaşlarımız tarafından kabul görmektedir. Biz birileri gibi; yetkimizde olmayan, İskenderun Belediyesinin bütçesini karşılamayacak uçuk kaçık ve yalan projelerle milleti aldatmıyoruz. Ayrıca, beş yıldır İskenderun’u yöneten ve borç ödedim edebiyatı ile insanlara yalan da söylemiyoruz. Çünkü resmi kayıtlarda 2009 yılında İskenderun belediyesinin yapılandırılmış ve yapılandırılmamış toplam borcu yaklaşık 199 trilyon olarak görülmektedir. 2013 yılı bütçesinde de İskenderun Belediyesinin yapılandırılmış ve yapılandırılmamış borcu 271 trilyon görülmektedir. Buradan anlaşıldığı üzere Yusuf Civelek ve ekibi, belediyeyi, 5 yılda 72 trilyon lira daha borçlandırmıştır. Kısaca borç ödemeyen halka yalan söyleyen hizmet fukarası belediye idaresinden kurtulmak için 38 gün kaldı” diye konuştu. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here