Millet Parkı Çok Yakında Tamamlanacak!

0
537

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayolları arazisine yapılan Millet Parkı’nda çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü, Parkın kısa süre sonra tamamlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade ederek; “Toplumun her kesimine hizmet götürdük. Her mahalleye eşit hizmet verdik. Kimseyi ayrıştırmadan halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Hizmetlerin oluşmasında emeği geçen değerli meclis üyelerimizin çalışanlarımızın ve halkımızın her zaman görüşlerini önemsedik. Ortak akıl ile sorunları çözmeye çalıştık” dedi.

İskenderun’a katkı sunmalarında emeği olan herkese teşekkür de eden Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun’un en önemli bölgesinde Fener Caddesi’nde eski Karayolları arazisine yaptığımız Millet Parkı çok yakında tamamlanacak. Kent insanının sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan bu parkı İskenderun’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Millet Parkı kısa süre sonra hizmete girecektir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here