Civelek; “Az Zamanda Çok İş Yaptık”

0
117

civelek-gürsel mah1Başkan Civelek, Gürsel Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi…

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Süleyman Uyar ile birlikte Gürsel Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Eşi Dr. Ümran Civelek’in de katıldığı ziyarette, mahalle sakinlerine hitap eden Belediye Başkanı Civelek; “Az zamanda çok iş yaptık” dedi.

Belediye Başkanlığının kutsal ve onurlu bir görev olduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Bizleri bu kutsal, onurlu makama sizler getirdiniz. Bizim de yapacağımız bu onurlu göreve layık olabilmektir” diye konuştu.

2009 yılında göreve geldiği gibi su sorununun çözümü için çalışmalara başlandığını, Fransızlardan kalan eski içmesuyu şebeke çalışmasının tamamlandığını anlatan Belediye Başkanı Civelek; “Evimizde musluktan su damla damla damlıyor, içimiz acıyor. Günde 75 bin ton su boşa gidiyordu. Şebeke kevgire dönmüştü. Şebekeyi değiştirdik, yolları asfaltladık. Aslantaş’tan su bağlandığında rahat rahat musluktan akan suyu içeceksiniz. Damacana suya para vermeyeceksiniz. Motorların gürültü kirliliğinden kurtulduk” dedi.

civelek-gürsel mah2

Altyapı Tamamlandı

İskele, itfaiye, sosyal tesis, köprüler, taziye evleri, deprem çalışması, çöp fabrikası, ulaşım planı, imar planı, nikâh salonu, sosyal tesisler gibi önemli hizmet ve çalışmalar yapıldığını anlatan Belediye Başkanı Civelek; “Az zamanda çok iş yaptık. Halkımıza layık olmaya çalıştık. Başkanlık görevdir, meslek değildir. Bu halkın kutsal görevi, onurdur. Bu onura layık olmak lazım” şeklinde konuştu.

İskenderun’un altyapısının tamamlandığını belirten Başkan Civelek; “Temelsiz her şey yıkılmaya mahkûmdur. Altyapı bir temeldir. İskenderun’un temeli, yani altyapısı tamamlanmıştır. Altyapı geleceğe yatırımdır. Bu yatırımı yaptık. Hazineyi gömdük, çocuklarımıza, geleceğimize yatırım yaptık. Yağmurlar yağdığında göreceksiniz. Suyu içtiğiniz zaman vatandaş bunu görecek. Bu bir tarihtir, tarih” dedi.

Kentsel dönüşümün kimseyi mağdur etmeden yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek, AVM önünde üstgeçit, giriş katı balık pazarı katlı otopark, Gençlik Merkezi yapılacağını, emekliler için gereken desteğin sağlanacağını belirtti.

Partililerin de katıldığı mahalle ziyaretinde, sakinler Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e sevgi gösterisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here