MHP’li Vekil Ahrazoğlu Bölge Halkının Nabzını Tutuyor

0
140

mehmet ahrazoğlu2Refenrandum tarihinin belli olmasıyla birlikte milletvekilleri de kendi bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, bu kapsamda Dörtyol ve Kırıkhan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongre ile yeni yönetimini belirleyen Dörtyol İlçe Örgütünü ziyaret eden MHP’li Vekil Ahrazoğlu, Dörtyol İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Şerif Türker ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ülke gündemine yönelik açıklamalarda da bulunan Ahrazoğlu, uzun süre partililerle sohbet etti.

mehmet ahrazoğlu3

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Şerif Türker ise; “Ülkemizin, milletimizin geleceği bekası için eğilmeden bükülmeden, Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanında yer alarak kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. Türker, ziyaretten ötürü Vekil Ahrazoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Ahrazoğlu Minibüs Şoförleriyle Bir Araya Geldi

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu daha sonra MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, ve Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz ile birlikte Antakya-Kırıkhan Minibüsçüleri Kooperatif Başkanı Mehmet Topak ve şoför esnafını ziyaret etti.

İskenderun Kırıkhanlılar Derneği’ni de ziyaret eden Milletvekili Ahrazoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde ülke gündemi ile alakalı istişarelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here