“Bu Büyük Tehlikeyi Birlikte Bertaraf Edeceğiz”

0
181

dudu-topal1Milletvekilleri Dudu ve Topal ‘Hayır’ Ziyaretlerini Sürdürüyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ile Serkan Topal, Dörtyol’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Referandum tarihinin duyurulmasının ardından bölgede çalışmalarını sıklaştıran vekiller, bölge halkıyla bir araya gelip istişarelerde bulunuyor. Bu anlamda Dörtyol’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP’li Vekiller Mevlüt Dudu ve Serkan Topal, ilk olarak ilçede kıraathaneleri ve ardından da tek tek esnafları gezdi.

dudu-topal2

Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Milletvekilimiz Serkan Topal ile birlikte Dörtyol’da kıraathaneleri ziyaret edip, Anayasa teklifini anlatıp, ülkeyi kaosa sürükleyebilecek düzenlemeye karşı vatandaşlarımızı uyardık. Ardından Dörtyol esnafını ziyaret edip, yeni Anayasa teklifinin getirdiği tehlikeleri ve demokrasi tehdidini anlattık. Anayasa değişikliğine ‘23 Nisan Ruhuyla Hayır’ diyoruz.

dudu-topal3

Vatandaşımızı TBMM’yi yetkisiz kılan ve demokrasinin dibine kibrit çakan bu Anayasa teklifine karşı uyarmak için Dörtyol’da çay bahçelerinde ve parklarda da dolaştık. Anlattık, uyardık. Anlatmaya ve uyarmaya devam edeceğiz. Bizim değil herkesin karşı karşıya olduğu bu büyük tehlikeyi birlikte bertaraf edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ise gerçekleştirdikleri ziyaretlerde anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlattıklarını ifade ederek; “Getirilmek istenilen Bölünme Anayasasını genel hatları ile anlattık. Hayır’ın ülkemiz için önemini dile getirdik” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here