MHP’li Gül, Kızılay’ı Ziyaret Etti

0
77

mhp-kızılay1Seçim çalışmaları çerçevesinde dün Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şubesini ziyaret eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e kısır ikramında bulunuldu. Belediye Başkan Adayı Gül’ü, Dernek Şube Başkanı Ümit Günay ile yaptığı söyleşide üniversite öğrencilerinin sorunlarına değinirken, yurt konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçiminde İskenderun Belediye Başkan Adaylığına MHP’den aday olan İbrahim Gül, dünde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerin biri de Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şubesine oldu. Burada Şube Başkanı Ümit Günay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İbrahim Gül’e kısır ikram edildi. Dernek Şube Başkanı Günay, çıkmış olduğu bu yolda İbrahim Gül’e başarıları diledi.

mhp-kızılay2

Türkiye Kızılay Derneğinin dünya markası olduğunun altını çizen Belediye Başkan Adayı İbahim Gül; “İnanıyorum ki, yerel iktidarda halkımız bize teveccüh eder, bizi seçerse Türkiye Kızılay Derneğinin tüm çalışmalarında insanların yanlarında olacağız. Rutin hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışında da belediyelerin insanların yanında olması birinci görevdir diye düşünüyorum” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarından söz eden Dernek Şube Başkanı Günay’a, bu çalışmalarında destek olacaklarının altını çizen İbrahim Gül, yurt konusunda her türlü desteğe hazır olduğunun altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here