MHP Kadın Kolları Başkanı Kaya Meclis Üyeliği İçin Başvurusunu Yaptı

0
149

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediyesi Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

İlçe binasında başvuru dilekçesini MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt’a teslim eden Kaya, partilerinin üst düzey yöneticileriyle yaptıkları istişareler sonucunda böyle bir karar aldıklarını ifade ederek; “Türk Kadınını, siyasette hak ettiği temsil noktasına taşıyacak lokomotif güç Milliyetçi Hareket Partisidir. Partimizin, Kadınlarımızın siyasette daha aktif rol alması yönündeki kararlı duruşunun bize verdiği güçle bütün içtenliğimle diyorum ki, tüm kadınlarımız buyursunlar gelsinler, partimiz çatısı altında beraber siyaset yapalım.

Çıkmış olduğum bu yolda, amacım İskenderun’a ve İskenderunlu hemşerilerime, Belediye Meclis Üyesi olarak, hizmet etmek ve şehrimizin hak ettiği hizmetleri alma yolunda mücadele etmektir. Teşkilatımıza ve şehrimize, hayırlı olmasını diliyorum. Destek olan, gönlü benimle atan, destek olacak olan tüm İskenderunlu Hemşerilerime, teşekkür ederek saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here