MHP Dörtyol İlçe Teşkilatı Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

0
478

mhp-dörtyol1Başkan Toksoy; “Hainlerin Başına Gök Kubbeyi Yıkacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Örgütü, 12. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde Başkan Şerif Türker güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Partililere, kendisine duydukları güven için teşekkür eden Türker; “Genel başkanımız hareketimizin lideri Devlet Bahçeli’nin ve ülkemizin, milletimizin geleceği bekası için eğilmeden bükülmeden yanında yer alarak kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde mesaj verdi.

Kongreye MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Hatay MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

mhp-dörtyol2

Kongrede bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ülkenin içerisinde bulunduğu zor koşullar hakkında bir değerlendirmede bulundu. Gafletle geçirilecek bir saniye dahi olmadığını vurgulayan Toksoy; “Güvenliğimiz budanmakta, geleceğimiz buharlaşmaktadır. Milli bekamız kirli ve karanlık ellerce boğulmaktadır. Milletçe dayanacak hal ve takatimiz kalmamıştır. Sabrımız sınıra dayanmıştır. Hedef; Milli birlik ve kardeşliğimizdir. Büyük Türk Milletinin varlığından rahatsız olan çevreler; terör örgütlerini taşeron olarak kullanmaktadır. Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz; pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlerin başına gök kubbeyi yıkacağız. Bin yıllık kardeşliğimizi yaşayıp, yaşatacağız. Gün bir olma zamanıdır” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here