İSTE’li Rabia Turhan Yaşama Tutunamadı

0
478

eda-tutuncu7İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Meslek Yüksekokulu çıkışında arkadaşıyla E-91 karayolunu geçerken otomobilin çarpması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği kazada yaşam savaşı veren Rabia Turhan da yaşamını yitirdi.

Kaza sırasında yaşanımı yitiren Eda Tütüncü’den 24 gün sonra Rabia Turhan’da yaşam savaşını kaybetti.

Hatırlanacağı üzere, İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören iki kız öğrenciye E-91 karayolunu geçerken bir otomobil çarpmıştı. İSTE Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü birinci sınıf öğrencilerinden Eda Tütüncü ile Rabia Turhan okuldan çıktıktan sonra evlerine gitmek için E-91 karayolunu geçmek isterken, gecenin karanlığında İskenderun’dan Belen istikametinde seyir halindeki bir otomobil iki üniversite öğrencisine çarpmıştı. Meydana gelen kazada Eda Tütüncü olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan arkadaşı Rabia Turhan İskenderun Gelişim Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. 24 gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Rabia Turhan da dün yaşamını yitirdi.

İSTE Rektörlüğü, üniversitenin resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Üniversitemiz İskenderun Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Rabia Turhan, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybederek vefat etmiştir. İSTE ailesi olarak büyük üzüntü yaşıyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here