MHP’li Ahrazoğlu, Dörtyol ve Kırıkhan’da Ziyaretlerde Bulundu

0
175

mhp-ahrazoğlu1Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, Dörtyol’da şehit ailesine taziye ziyareti gerçekleştirirken, yaralanan askerimizi de hastanede ziyaret etti.

Fırat kalkanı harekatında El Bab’ta IŞİD saldırısında yaralanan Kırıkhanlı Gazimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Çirkin’i MKÜ Araştırma Hastanesinde MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ile ziyaret eden MHP’li Vekil Ahrazoğlu, Gazi Çirkin’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Ahrazoğlu, Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Dörtyollu Piyade Uzman Onbaşı Mete Can’ın baba ocağına da taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası konuşan Ahrazoğlu; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun, ailelerin ve Türk Milletinin başı sağ olsun” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve ardından yeni göreve başlayan Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan’a da nezaket ziyareti gerçekleştirerek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ahrazoğlu’na bu ziyaretlerinde MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz da eşlik etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here