MHP Belen İlçe Teşkilatı 13. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

0
199

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belen İlçe Teşkilatı, 13. olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

MHP Belen 13. Olağan Kongresine; MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP İskenderun İlçe Başkan Turan Bozkurt, Ak Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Güven Şener, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnioğlu, iş adamları Yusuf Donat, Mustafa Öztürk, Av. İlhan Tümer, İskenderun Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Keskin, Geçmiş Dönem Belen Belediye Başkanı Mustafa Seydi Evren, Belen Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Divan başkanlığını MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ın yaptığı kongrede açılış konuşmasını yapan Başkan Adal, kongrenin Belen’e ve ülkücü harekete hayırlı olmasını dileyerek, Belen Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana maddi olarak zor durumda olan Belen Belediyesinin çok güzel hizmetlere imza atmasından dolayı Belediye Başkanı İbrahim Gül’e ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada; “Kıymetli dostlarım kongreler siyasi partilerin şölenleridir, demokrasimizin şölenleridir, kongreler siyasi partilerin arınıp temizlendiği, yenilenip güçlendiği ve yeniden ya Allah Bismillah dedikleri çalışma ortamlarıdır. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi kongrelerini yaparken hem ilçemizde, ilimizde, ülkemize hem de dünyaya mesajlar veririz.

İşte bu sebeple kongrelerimiz herkes tarafından yakından takip edilir ve ne mesaj vereceği beklenen kongrelerdir. Ben bugün kongremizin hazırlıklarını yapan başta ilçe başkanımıza, ocak başkanımıza ve tüm çalışma arkadaşlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kongremizde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Seyfullah Gürbüz başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize, yeni dönemlerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here