Şenöz ve Vatan Ailelerinin Mutlu Günü  

0
503

Gizem ve Yahya Görkemli Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler…  

Şenöz Unlu Mamullerin sahiplerinden Abdullah Şenöz’ün yakışıklı oğlu Yahya ile Nihal ve Halil Vatan’ın güzel kızları Gizem, coşkulu bir düğünle, İsa Taş Paradise Kır Bahçesi’nde yaşamlarını birleştirdiler. Genç çiftlerin valsı ile başlayan merasim, solist Göksel ve Grup Paradise’nin başarılı performansları ile devam etti. Solist Göksel’in kendine has yorum ve mendilli oyunları, konukların beğenisini kazandı. Güzel gelin Gizem göz kamaştıran gelinliği ile hayranlıkla izlenirken, genç ve yakışıklı damat Yahya’nın siyah beyaz smokini gecenin özelleri ve güzelleri arasındaydı.

Genç çiftlerin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıyarken, diğer şahitlerle birlikte Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de genç çiftlere şahitlik yaptı. Atılan imzalar ve teslim alınan Evlilik Cüzdanı sonrası, düğün kaldığı yerden devam etti.

Gelin Gizem’in annesi Nihal ve babası Halil Vatan, gelen tüm konuklarla ilgilenmenin gayretinde oldular ve kızlarının mutluluklarına ortak oldular. Şefkat ve Abdullah Şenöz çifti de yine tüm konuklarla bir bire bir ilgilenmenin yoğun çabası içinde oldular ve düğün merasiminin kusursuz işlemesi adına efor sarf ettiler. Şefkat ve Abdullah çiftinin gözlerinden oğulları Yahya’yı evlendirmenin mutluluğu okunuyordu.

Nizip’ten gelen iki yerel sanatçının, Urfa parçaları ile Barak havası seslendirmeleri geceye ayrı bir renk kattı. İkilinin düeti beğeniyle dinlendi. Düğünde sosyal mesafe kuralına olabildiğince uyulurken, halay çekmeye, sahnede yoğun ve yakın topluluk oluşturulmasına, yapılan anonslarla izin verilmedi. İsa Taş Paradise’nin yeni uygulaması gereği, gelin ve damat sembolik pastayı ve pasta arabasını önce sahne etrafında sürerek, oynaya oynaya sahne ortasında getirdiler ve sembolik pasta kesimi gerçekleştirildi.

Düğünde damat Yahya’nın Beşiktaşlı olması sebebi ve kara kartallı konukların talebi ile Beşiktaş Marşı çalındı. Beşiktaş Marşı’na eşlik eden damat Yahya ve arkadaşları coşkulu görüntülere neden oldular. Beşiktaşlı konuklar, İsa Taş Paradise sahiplerinden fanatik Fenerbahçeli Doğan Taş’ı da aralarına alıp, Doğan Taş’a, Kara Kartal işareti yaptırdılar. Fanatik Fenerbahçeli Doğan Taş’ın Beşiktaşlılar arasında tek başına kalması, düğünde gülümsemeleri arttırdı.

Pistin boş kalmadığı düğün gece geç saatlere kadar sürdü. Gelin Gizem’in, gelin çiçeğini müzik eşliğinde bekâr bayanlara atmasından sonra damat Yahya’da yoğun istek üzerine bekâr erkeklere, papyonunu arkasını dönerek fırlattı ve bekar gençlerden biri papyonu yakalayarak, gecenin ikinci bekar şanslısı oldu.

Düğün boyunca tekerlekli bir yer kamerası, bir Jimmy Jip kamerası, birde kır bahçesi ve sahne üzerinden uçan dronlarla çekim yapıldı, düğünün her bir anı kayıt altına alındı. Abdullah Şenöz haricindeki diğer Şenöz Ailesi fertleri de, tüm konuklara gerekli ilgiyi gösterip, kendilerine yakışanı yaptılar.

Neşeli düğün, seslendirilen bir birinden güzel parçaların ardından İzmir Marşı ile taçlandırıldı. İzmir Marşı alkış ve sevgi gösterileriyle topluca söylendi. İsa Taş Paradise Ailesi, düğün merasimi boyunca yoğun bir emek verip, müşteri memnuniyetine önem verme gayretinde oldular ve düğün merasimin her bir anıyla, an be an ilgilenip, her zaman olduğu gibi gene iyi bir işletmecilik örneği verdiler.

Toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından, genç çiftler alkış ve zılgıtlarla, İsa Taş Paradise’den ayrıldılar. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here