Melekler Ağır Yara Aldı!

0
84

bayan basketbol (52)Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu 10. hafta maçında temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Rusya’nın UMMC Ekaterinburg takımına 103-40 Mağlup oldu. Alınan bu sonuçla Hatay Büyükşehir Belediyesi, gruptaki yedinci yenilgisini yaşarken, UMMC Ekaterinburg ise üst üste 9’uncu galibiyetini aldı ve grup liderliğini sürdürdü.

İlk periyodu 35-14 üstün kapatan ev sahibi ekip UMMC Ekaterinburg, soyunma odasına da 63-22 önde gitti. İkinci yarıda farkı daha da açan ev sahibi, 3. çeyreğini 85-30 önde tamamladığı karşılaşmadan 103-40 galip ayrıldı. Karşılaşmanın en skorer ismi UMMC Ekaterinburg adına 20 sayı kaydeden Brittney Griner oldu. Hatay Büyükşehir Belediyespor’da ise Katsiaryna Snytsina 12 sayıyla oyunu tamamladı.

DIVS Spor Salonunda oynanan mücadelede, UMMC Ekaterinburg adına Meesseman 14, Torrens 12, Baric 11, Petrakova ve Taurasi 9’ar sayı ile oynarken, Hatay Büyükşehir Belediyesinde ise Stankovic ile Melike Tuğba Oral 6’şar, Maglara 4 ile Devran Tanaçan ve Popovic 4’er sayı ürettiler.

Melekler İçin Zorlu Bir Hafta!

Rusya’da UMMC Ekaterinburg ile karşılaştıktan sonra direk İstanbul’a geçecek olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı zorlu bir viraja da girdi. 28 Ocak Cumartesi günü (yarın) Yakın Doğu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek olan Hatay’ın Melekleri bu zorlu karşılaşmadan sonra ise Fransa’ya uçacak ve 1 Şubat Çarşamba günü de EBSVA-LM takımına konuk olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here