İskenderun Belediyespor Türkiye Şampiyonasına Katılıyor

0
107

iskenderun bldspor u19-22016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-19) Gençler Ligi B Grubunda tüm rakiplerini geride bırakarak 51 puan ile şampiyon olan İskenderun Belediyespor, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

İskenderun Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübünü 7-1 mağlup etmişti. Hatay Amatör Küme (A) Grubunda da Samandağspor’u 6-1 mağlup eden Armutluspor da grup birincisi oldu. Armutluspor’da, İskenderun Belediyespor ile birlikte Türkiye Şampiyonasına katılacak.

iskenderun bldspor17

Belediyeden Büyük Destek

İskenderun Belediyespor Sportif Direktör Levent Erköse, elde edilen başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, İskenderun Belediyesinin tüm imkânlarını gençler için seferber ettiğini belirtti. Futbolda Hatay’ın parlayan yıldızı olduklarını da söyleyen Erköse; “Memleketin gençlerinin yetiştirilmesi açısından alt yapıya çok önem verdik. Amatör futbolun yegâne amacı zaten futbola yeteneği olan, futbol oynamaya istekli olan gençlerin bunu başarmalarına imkân sağlanmasıdır. Bu konuda İskenderun Belediyesi tüm imkânlarını seferber ediyor. Böyle değerlendirdiğimizde bünyemizde bulunan gençlerimiz çok şanslı. İmkân, olanak ve yetenekler birleştiğinde başarıda gelecektir” dedi.

Teknik ekiplerinin şehir genelinde yetenekli ve istekli çocuklar üzerinde çalışmalar yaptığına da dikkat çeken Levent Erköse Türkiye Şampiyonasında yer alacak U-19 takımının hedeflerinin büyük olduğunu da sözlerine ekledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here