Mehmet Duduoğlu: “Sosyal Belediyecilik Bizim İşimizdir!”

0
32

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu: “Sosyal Belediyecilik Bizim İşimizdir!”

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İlçe Başkanı Hüseyin Derin, İlçe Yönetimi ve Meclis Üye Adayları ile birlikte Muharip Gaziler Derneği ile Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği ziyaret etti.

Her iki dernek ziyaretinde derneğin önemini vurgulayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun Belediye Başkanlığına geldiğimizde STK’lar ile ortak çalışmalara imza atacaklarını belirterek; “Vatanseverlik, milli birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Gazilere ve şehit ailelerine destek olacağız” şeklinde konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan’ı ardından Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu’nu dernek binalarında ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Şehitlik, İslam kültürümüzde en yüce mertebedir. Şehitler, Allah’ın rızasını kazanmış kimseler olarak kabul edilirler ve İslam toplumlarında büyük saygı görürler. Şehitlik, mücadele edilen değerlerin ve inançların uğruna verilen en büyük fedakârlığı simgeler. Bu nedenle, şehitlik mertebesi İslam toplumlarında yüksek değer verilen bir statüdür. Tüm şehitlerimizin mekânı Cennet olsun.”

Gazilik unvanının cesareti, fedakârlığı ve vatanseverliği simgelediğini söyleyen Duduoğlu; “Gazilerimiz, ülkenin güvenliği ve halkın refahı için büyük özveride bulunmuş canlarını ortaya koymuş kahramanlarımızdır. Onların fedakârlıklarını takdir ediyor ve saygı duyuyoruz. Gazilerimizi vatanseverlik ve ulusal onurun sembolü olarak kabul ediyoruz” dedi.

“Sorumluluklarımızın Farkındayız Çözüm İçin Geliyoruz!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve yönetimini ziyaret etti. Duduoğlu; “Nasıl bir İskenderun devralacağımızın farkındayız. Sorumluluğumuz büyük, önce ruhumuzu, sonra bizi ve yaşayacak alanlarımızı iyileştireceğiz. Sorunlara çözüm olmak için geliyoruz” dedi. Belediye çalışmaları, sosyal çalışmalar, ulaşım ve benzeri konular sohbete konu oldu.

Başarı dileklerini ileten Başkan Kaynar ve Yönetimi ile görüş alışverişinde bulunan Duduoğlu; “Yaşadığımız depremin ardından hep birlikte hayata tutunmak ve ayağa kalkmak istiyoruz. Nasıl bir İskenderun devralacağımızın farkındayız. Sorumluluğumuz büyük, önce ruhumuzu, sonra bizi ve yaşayacak alanlarımızı iyileştireceğiz. Nasıl bir kent alacağımızın farkındayız” diye konuştu.

Sizlerle Aynı Yolda Omuz Omuza Yürüyoruz

CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneğinin de konuğu oldu. Ekonomik ve siyasi sıkıntıların dile geldiği ziyarette İskenderun’un hak ettiği hizmeti alması için CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışının Belediyede hâkim olması gerektiği ifade edildi. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Akyol’un şehir dışında olması dolayısıyla CHP heyetini karşılayan Başkan Yardımcısı Şenay Toraman Yılmaz, Başkan Adayı Duduoğlu’na başarılar diledi.

ADD’de olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu; “Sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak, onun ilke ve inkılâplarını korumak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için mücadele ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Türkiye’nin özgürlükçü, demokratik ve laik değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız. Sizlerle aynı yolda omuz omuza yürüyoruz. Cumhuriyeti kuran ve Anadolu’yu yeniden ayağa kaldıran bir liderimiz var. Bizler de bu yoldan; Atatürk’ün Yolundan İlerliyoruz. Emanetlerine el birliği ile sahip çıkıyor ve sıkı sıkıya savunuyoruz. Daha güçlü bir İskenderun ve daha güçlü bir Türkiye için el birliği ile çalışacağız” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here