Meclis Üyesi Bülent Özer, Kaçak Su Kullandığı İddialarına Yanıt Verdi

0
190

bülent özer1Ak Partili İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer, kaçak su kullandığına dair iddialara sert bir dille yanıt verdi. Özer; “Ben kaçak su kullanacak kadar şerefsiz, onursuz, gurursuz, namussuz bir insan değilim” dedi.

HATSU tarafından yapılan açıklamanın bilinçli bir şekilde yapıldığını öne süren Özer, abone olmayı unuttuklarını ifade edip evin tapusunun kendi adına olmamasına rağmen kendisine tutanak tutulmasının hukuka aykırı olduğunu kaydetti.

Özer konuyla ilgili olarak; “Bahsedilen evin 2013 yılının Ekim ayında inşaatı bitti teslim edildi ve ben o tarihe kadar Sarıseki’de kiralık bir evde ikamet ediyordum. O zamanlar biliyorsunuz ki İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil aday adayıydı. Başkanla beraber seçim çalışmasındaydık. Daha sonra belediye meclis üyesi adayı oldum. 30 Mart 2014 tarihine kadar kapı kapı hem eşim hem kendim bir fiil İskenderun’u Ak Parti iktidarı ile buluşturmak için çalıştım. Biz 30 Mart’a kadar abone olmayı unuttuk.

Bir defa tapusu benim olmayan bir evin benim adıma tutanak tutturulması hukuken zaten yanlış. Ev eşimin adına… Benim haberim yok. HATSU bilinçli bir şekilde benim evime geliyor. Benim İskenderun’da ikamet ettiğimi Sarıseki halkı da çok iyi biliyor. Tamam, insanlık hali unuttuk. Abone olmamışız. Eşim öğretmen 2 çocuğu var. Ben siyasetçi olduğum için bütün evin yükü eşimin üzerinde. Unutmuş olabilir. Biz borcumuzu ödedik. HATSU biz bu borcu ödedikten sonra bilinçli bir şekilde haber yapıyor. Takdir kamuoyunun” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here