Malatya Adafı Kartalspor: 2 İskenderun Belediyespor: 2

0
480

İskenderun Belediyespor, bir penaltıdan yararlanamadığı ve farklı galip geleceği müsabakadan, uzatmanın son saniyelerinde kalesinde gördüğü talihsiz golle berabere ayrıldı…

2016-2017 Futbol sezonu (U-19) Gençler Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına Kahramanmaraş’ta başladı. Batı Park Tesislerinde yapılan karşılaşmada Malatya temsilcisi Adafı Kartalspor ile karşılaşan temsilcimiz İskenderun Belediyespor, mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Abdulkerim Saltuğ Bugahan Koca, Yunus Yıldız ile Mehmet Özer’in yönettiği karşılaşmada, Malatya Adafı Kartalspor’un gollerini 20 ve 90+5. dakikada Ferhat, İskenderun Belediyespor’un gollerini de 44 ve 70. dakikalarda Oğulcan Çolak attı. İskenderun Belediyespor’lu Osman Eroğlu’nun penaltı atışında, Malatya Adafı Kartalspor’un başarılı kalecisi Mehmet, topu köşeden çıkarttı. İskenderun Belediyespor, farklı galip gelebileceği müsabakada, uzatmanın son saniyelerinde kalesinde gördüğü golle adeta yıkıldı.

Karşılaşmaya Spor Adamları İlgi Gösterdi

Malatya Adafı Kartalspor ile İskenderun Belediyespor arasında oynanan (U-19) Türkiye Gençler 1. Kademe müsabakasına spor adamları da ilgi gösterdi. Karşılaşmayı Kahramanmaraş İl Hakem Kurulu Başkanı Veli Ünlü, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ergün Önal, Futbol İl Temsilcisi Ali Kazancı, İskenderun Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Duman, İskenderun Belediyesi Sportif Genel Koordinatörü Levent Erköse, gazeteciler, sporcuları aileleri ve çok sayıda spor adamları izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here