İkem Koleji Yine Türkiye Finallerinde

0
144

Özel İkem Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı, okul sporlarında ‘Deplasmanlı Lig’de Türkiye Şampiyonu olabilmek için rakipleri ile mücadelesini sürdürüyor.

Son oynadığı maçta, kendi evinde Batman Beşeri Anadolu Lisesi ile karşılaşan ve bu maçını da 71-23 gibi farklı bir skorla kazanan Özel İkem Koleji’nin Genç Kızları, bu galibiyetin ardından Grup Lideri olarak Türkiye Finallerine yükseldiler ve Türkiye’nin en iyi sekiz okul takımı arasına girmeyi başardılar.

Bu önemli karşılaşmaya ilgi de çok büyüktü. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yanı sıra Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve Arsuz Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Hacer Baysal, karşılaşmayı hep birlikte izlediler.

Grup Liderliğini elde ederek Türkiye Finallerinde ilk 8 takım arasında girmenin büyük mutluluk olduğuna dikkat çeken Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Hatay ve Bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye’de son 32 okul takımı arasına girdik. Tek devreli deplasmanlı grup maçlarının ardından Türkiye’nin son sekiz takımı belirlendi. Bizde İkem Koleji olarak son 8 takım içindeyiz.

Emin adımlarla hedefe doğru ilerliyoruz. Türkiye Şampiyonasında favori takımlar arasında gösteriliyor olmamız gurur verici. Kendimizden emin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah her şey istediğimiz doğrultuda sürecek ve son sekizde final oynayıp Türkiye Şampiyonu olacağız.  Bunu başarmak ve zirvede olmak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here