Lütfullah Gül Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
1392

Türkiye’nin ilk filtre fabrikası olan Fil Filtre’de, uzun yıllar üretim mühendisliği yapan ve bir süredir muzdarip olduğu rahatsızlığına yenik düşerek 80 yaşında yaşama veda eden dört çocuk babası Lütfullah Gül, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Fil Filtre Satış Müdürü Erol Gül ile Corç, Muna ve Meryem’in babaları, İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur, Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Teymur’un dayıları, İskenderun’un tanınmış isimlerinden Zeki Teymur ve KAREKS Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Kara’nın kayınpederi olan Lütfullah Gül için dün Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde cenaze töreni düzenlendi.

Kilise Pederi Dimitri Yıldırım tarafından yönetilen ayine, Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Teymur ve İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi Pederi Avedis Tabaşyan da eşlik etti.

Cenaze törenine; Gül, Teymur ve Kara ailelerinin yanı sıra CHP Kurultay Delegesi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve ilçe yönetimi ile bazı belediye meclis üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve çok sayıda cemaat üyesi ile sevenleri katılım gösterdi.

Kilisedeki törenin ardından Lütfullah Gül, Karaağaç Asri Mezarlığındaki aile kabristanında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İskenderun Gazetesi olarak Merhum Lütfullah Gül’e Tanrı’dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here