CHP Kurultay Delegesi Şahutoğlu, Bakkallar Odasını Ziyaret Etti

0
98

“Oda Başkanlarımıza İhtiyacımız Var”

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi ve Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongreyle güven tazeleyen İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Oda Başkanı Çöloğlu; “Şimdiye kadar nasıl geldiysek bundan sonra da esnaflarımız ile ilgili elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Özellikle de böyle güzel dostlarımız olursa işimizin daha kolay olacağını düşünüyorum. Ziyaretin için teşekkür ediyorum, hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

Üç dönemdir sürdürdüğü oda başkanlığı görevine yeniden seçilmesinden ötürü Çöloğlu’nu tebrik eden Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi ve Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu da; “Toplumsal yaşamımızın çok önemli bir mevkiinde yer alan sivil toplum örgütlerimizin içinde özellikle esnafımızın, hem ekonomik hem sosyal barışa ciddi katkı sağlayan Bakkallar ve Bayiler odasının son olağan kongresinden sonra başkanlığa üçüncü kez seçilen Mustafa Çöloğlu dostumuzu ziyarete geldik ve kendilerine hayırlı olsun diyoruz.

Mustafa Bey, İskenderun esnafının, İskenderun insanın çok yakından tanıdığı, kişiliği, insanlığı, sosyal duyarlılığı ile ön planda olan beyefendi kimliği ile takdir gören bir dostumuz. Dolayısıyla İskenderun esnafına üç dönemdir çok ciddi katkı ve destekler veriyor. Bundan sonraki süreçte bunları çok daha verimli koşullarda gerçekleştirme iradesinde olduğunu görüyoruz. Oda üyeleri de kendilerini, üçüncü kez, çok yüksek bir oyla takdir ederek seçtiler. Kendisini kutluyorum, başarılar diliyorum.

İskenderun’umuzda, esnafımızın ekonomik ve sosyal yaşantısına, hem birlik, beraberliğine katkılarıyla ciddi anlamda destek olan bir yapıya sahip bu bölgenin bu tarz oda başkanlarına ciddi manada ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Bölgemiz barışa ve kardeşliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyulan bir süreçten geçiyor. Bu duyguların canlanması ve yeşertilmesi konusunda odalarımıza, oda başkanlarına, sivil toplum örgütlerimize çok ciddi anlamda görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here