Lütfü Savaş Kırıkhanlılarla Buluştu!

0
61

lütfü savaş36“Size En İyi Şekilde Hizmet Edeceğime Söz Veriyorum”

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Kırıkhan ilçesi Yeni Mahalle Halkı ile 9 Bayrak meydanında coşku dolu bir mitingle buluştu. Mitingde Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve CHP Kırıkhan Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Gezmen de eşlik etti.

Mitingde halka ilk olarak CHP Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gezmen hitap etti.  “Amacımız Belediyede hırsızlığı, yalanı, dolanı ortadan kaldırmaktır” diyen Gezmen, sözlerine; “Kardeşlerim içinizden birisi olarak Bu görevi üstlendim ve size en iyi şekilde hizmet edeceğime söz veriyorum” şeklinde devam etti

Gezmen’in ardından konuşma için sahneye CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çıkmasıyla alanda alkış tufanı koptu.  Kırıkhan’da ilk mitingleri olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş; “3 yıldan bu yana köy, belde ve ilçeleri geziyoruz. Stratejik planlar ve şehir projeleri hazır, önümüzdeki haftalarda hepsi Hatay halkımızla paylaşılacaktır” diye konuştu.

Özellikle 3 yıldır Ortadoğu olayları yüzünden Hatay’ın üzerine oynanan oyunların farkına vardıklarını ifade eden Savaş; “70 şehit verdik ama şükür ki Hatay halkı birbirine kör bıçak çekmedi, birlik ve beraberliğimiz bozulmadı kimsenin bozmaya da gücü yetmez.  Hatay halkı olarak ayrı renklerde fakat aynı gökkuşağındayız. Biz bununla gurur duyuyoruz” dedi.

Hatay halkına 2 noktada katkı sunduklarını dile getiren Savaş; “Bunlardan 1.si Huzur 2.si Hizmet. Antakya’da 5 yıldaki değişimi gördünüz mü? Kırıkhan’daki eksikleri biliyoruz. Bütün eksikleri tamamlayacağız” diye konuştu.

Gençlere kültür spor faaliyetlerini yapabilecekleri gençlik merkezleri yapacaklarını kaydeden Başkan Savaş; “Hatay’ı 18 bölgeye ayırdık 18 hizmet binamız olacak her hizmet binasının bulunduğu ilçede o bölgenin gençlerimize iş imkânı vereceğiz. Hizmetlerimizi Hatay’ın geneline yayacağız” dedi ve halka katılımlarından dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here