Amanos Tüneli ile Bu Topraklardan Bereket Fışkıracak!

0
176

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin Hassa’da Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

sadullah ergin8Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçimler öncesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarına bu kez Hassa’da devam etti. Ergin, ilçede gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa Belediye Başkan adayı Abdurahman Demirel’in de katılım gösterdiği toplantıda konuşan Ergin; “Köy ve Mahalle muhtarlarının bir araya gelerek toplantıya iştirak etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hassa’nın yarını Antakya’dan, İskenderun’dan Payas’tan daha parlak olacak. Hatay bütün ilçeleri ile birlikte layık olduğu, özlemi duyulan konuma gelecektir” dedi.

Amanos Tüneli sayesinde Hassa ve çevresinde bulunan toprakların 5-10 kat değer kazandığını ifade eden Ergin; “Topraklarınızdan bereket fışkıracak. Amanos Tüneli sayesinde 15 dakikada İskenderun Körfezine, denize ulaşacaksınız. Yapılacak olan tünelin esas amacı ise yatırımcının yeni yatırım alanlarına kısa yoldan ulaşması içindir. Tünel ile elde edilecek yeni sahalarda kurulacak olan fabrikalar sayesinde Hassa ve çevresinin nüfusunda büyük artış sağlanacak ve bu bölgeler ekonomik anlamda büyük ilerlemeler kaydedecektir” diye konuştu.

Hassalı Mahalle ve Köy muhtarları da Ergin’e, yörelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Hassa’da Seçim Bürosu da Açıldı…

Öte yandan, Ergin, ilçede seçim bürosu açılışı da yaptı. Seçim bürosu açılışında halka seslenen Ergin, bu topraklarda işsiz ve aşsız gencin kalmayacağını müjdeledi. Ergin Amanos Tünelinin yapılacağını duyan firmaların Hatay Valiliğinde sıraya geçtiğini ve fabrika yeri almak üzere yarıştığını da kaydetti. Ergin; “Şimdilik 40 bin dönüm arazide kurulacak olan fabrikalarda on binlerce gencimiz iş imkanına kavuşacak. Artık bu yöreler zenginliğine zenginlik katacak. Menzelet-Tahtaköprü projesi ile Hassa’nın arazileri suya doyacak. Yer altından dinamolar ile tarlaların sulanmasına son verilecek. Çiftçilerimizin parası cebinde kalacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here