Lokantacılar Odasından Plaketli Teşekkür

0
93

lokantacılar odası5İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri olağan kongrede kendilerine destek veren Otosun Kolektif Şirketi Sahibi İsmail Yaşar’a plaket takdim ettiler.

Otosun Kolektif Şirketine giderek burada şirket Sahibi İsmail Yaşar’ı ziyaret eden İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, şirket sahibi ile bir müddet sohbet ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette Oda Başkanı Şahinoğlu, kısa bir dönem önce gerçekleştirdikleri kongrede kendilerine katkı sunan İsmail Yaşar’a teşekkür ederken, bir de plaket takdim etti. Şahinoğlu; “Ne zaman işimiz düşse bize hiçbir zaman yok demedi. Bu desteklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Otosun Kolektif Şirketi Sahibi Yaşar da; “Bu ince düşüncenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlere her zaman destek olmaya hazırım” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here